Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

19/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

19 Ekim 2023

19/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Karaelmas Mahallesi sakinlerinden , Merhum Ekrem Boyunağa’nın eşi , Gülsüm , Gülay , Gönül ve Turgut Boyunağa’nın anneleri ,Aydın Çatar’ın kayınvalidesi , Merhum Hayrettin Turan’ın kardeşi , Neriman BOYUNAĞA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Karaelmas Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Neriman Boyunağa’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Hüseyin Altunsaban ve Fatma Altunsaban’ın oğulları , Merhum Mustafa Kop , Özcan Sivri ve Hanife Altunsaban’ın kayınpederleri ,Merhum Salih Demir ve Zülfiye Demir’in damadı ,Merhume Durkadın Altunsaban’ın eşi , Emine Kop , Müge Sivri ve Server Altunsaban’ın babaları ,Semih , Beyza ve Miraç’ın dedeleri ,Hayri ALTUNSABAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kapuz Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Bağlık Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Hayri Altunsaban’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Çaydamar Mahallesi sakinlerinden , Merhum Ahmet Kahveci’nin eşi , Zehra , Gürsel , Ali , Şenol , Selma ve Cem Kahveci’nin anneleri ,Emine KAHVECİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Çaydamar Kokaksu Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Emine Kahveci’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.